2013/05/15

Happy birthday to me


Vaikka virallinen 30-vuotispäivä onkin vasta ensi viikolla, ajattelin ottaa hieman förskottia ja ostaa itselleni syntymäpäivälahjan. Tänään vietin muutenkin ihan mahtavaa vapaapäivää, johon kuului kuukausihuollon (=ripsi- ja kynsihuolto) lisäksi salaattilounasta Cafe Espalla, kahvittelua kauppatorilla ja skumppaa terassilla! Loistopäivä siis. 


Samalla tuli piipahdettua tuolla Vuittonilla, kävin oikeastaan kuolaamassa siellä seuraavaa laukkua, mutta kun tämä kaunotar osui silmiini, en voinut vastustaa.


Olen pitkään ihaillut Louis Vuittonin käsikoruja mm. yhden lempibloggaajani P.S I love fashionin Lindan ranteissa ja katsellut niitä itsekin aikaisemmin liikkeessä. Tämä kaunotar oli uutuus ja sopi minulle täydellisesti.Yksi vaatimus oli, että rannakoru on helppo laittaa itse käteen, sillä hankalat jäävät helposti käyttämättä. Kultaiset yksityiskohdat, sekä tuo suloinen minimonogram-kuosi ovat mielestäni todella kaunis yhdistelmä.


Syntymäpäivä -mikä ihana tekosyy.

Hemmotteletko sinä itseäsi merkkipäivinä?

Share:

22 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Eikö olekin!! :D Ihan lemppari jo heti ekan päivän jälkeen!

   Poista
 2. Ääk miten ihana ja niin mun toivelistalla <3 Ensi viikolla omaa synttärilahjaa samaan liikeeseen katselemaan ja hakemaan ja sen väri on pinkki ;)

  VastaaPoista
 3. Hieno on! Mikä laukku sinulla on kiikarissa?

  VastaaPoista
 4. Upea! Täälläkin ensi viikolla synttärit ja kuumeisesti yritän päättää mitä hommaisin itselleni lahjaksi ;). Vaihtoehtoja on moooonta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, sullakin!! :) Mitä olet miettinyt lahjaksi itselle!?! :D

   Poista
 5. Ihana etukäteislahja, ja oikein ihanan kuuloinen vapaapäivä muutenkin! :-) Synttärit on aina hyvä syy hemmotella itseään jollakin ihanalla jutulla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaaauuu!! No on todellakin, itseä täytyy hemmotella. :)

   Poista
 6. Oikein passeli lahja itselle;) Minä en juurikaan ostele itselle lahjoja - vihjaan sen verran ponnekkaasti Isännälle, että yleensä menee perille;) - ja aika usein mun lahjat on jotain muuta kuin tavaraa elikkä matkoja, hemmotteluhoitoja yms. - sellaisia, mitä tällainen vanheneva eukkorähjä tarvitseekin, jotta edes jonkinlaisessa kuosissa pysyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin! Toivon että saan lahjaksi tuon laukun, mitä kävin katsomassa, mutta katsotaan nyt. :D Vanheneva eukonrähjä ... :D

   Poista
 7. Ihana <3
  Kyllähän sitä itseäkin täytyy hemmotella, ja synttärit on vain kerran vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Niin! Ja 30-vuotisjuhlat vain kerran elämässä! Jee :D

   Poista
 8. Todella ihana! Täytyyhän sitä itseään välillä lahjoa! Mitäköhän sitä itse keksisi tänä vuonna itselleen... ;)Itsellänikin on ihan pian sama päivä, vuosia tulee kyllä pikkaisen enemmän. :)

  VastaaPoista
 9. No todellakin!! :) Sielläkin vietetään synttereitä, muista ostaa itsellesi jotain kivaa ;)

  VastaaPoista

© INSPIRED BY LOVE | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig