2013/02/24

Sunday softies

Ihana aurinkohan se taas siellä näyttäytyy. Tänään otetaan rennosti. Kohta lähdetään Maijan kanssa tekemään pitkään lenkkiä tuonne auringonpaisteeseen. Sanna-Raipen vierailukin meni hyvin, jää vielä nähtäväksi tuleeko koira meille kun siitä on ollut niin moni kiinnostunut.

Aurinkoa sunnuntaihin kaikille lukijoille!


Share:

11 kommenttia

 1. Heh he, mun tulee tosta ekasta kuvasta mieleen, että kävelisit katossa ;)
  Toivottavasti saatte uuden kaverin kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kyllähän se vähän siltä näyttää. Mut en nyt sentään :D

   Poista
 2. Kauniilta näyttää!
  Hei minun piti kysyä että minkä rotuinen Maija on? Meillä lapset kovasti kuumottaa koiraa ja itse olen joillekin koirille allerginen. Ymmärsin että teillä olisi koiranvalinnassa huomioitu ettei se olisi niin allergisoiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Maija on Coton de tulear, eli tuo on niitä rotuja, joilla ei ole aluskarvaa, joten maijasta ei lähde karvaa yhtään. Nuo rodut pitäisi olla sellaisia, jotka ei niin paljon allergisoi, mutta mitään takuu varmaa rotuahan ei ole. Mun miehelle tuli Maijan tultua vähän ihottumaa, joka sitten hävisi ajan kanssa. Omalle koiralle usein voi siedättyä ja sitten muille olla allerginenkin. Mutta tuo rotu on kyllä maailman ihanin. Nuo koirat on niin lempeitä, pehmeitä ja ihmisläheisiä, että parempaa kaveria saa hakea.

   Poista
  2. Niin ja sitä piti vielä sanoman: meillä on ollut koira siitä lähtien kun oli 2 vuotias. Olen allergiatestien mukaan itsekin kaikille muille allerginen, paitsi koiralle. Eli olen varmaan siedättynyt sen oman koiran kautta lapsuudessa. Koiralla on myös tärkeä psyykkinen vaikutus lapsiin, kun lapsi näkee, että sillä on joku heikompi jota hoivata, niin monesti se kasvattaa itsetuntoa, kehittää empatiakykyä ja vastuuntuntoa. Näin ainakin itse olen kuullut. :)

   Poista
 3. Ihanat Uggssit!! :))

  Mä niin tykkään tosta teidän " tiiliseinästä" !!! Ystäväni perheineen on alottamassa talon rakentamista ja just sanoin että tuollainen seinä olisi ihana :))))

  Rauhallista iltaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo uggsit on ihan parhaat!! Tiiliseinä taisi olla yksi asia juurikin, mihin tässä asunnossa ihastuttiin :) Uusissa taloissa niitä vaan näkee harvemmin, kun usein vain ulkopinta on tiilestä. Mutta se toimii hyvin myös äänieristeenä!! Eli suosittelen. :)

   Poista
 4. Voi herttinen tuota teidän Maijaa!
  On kyllä niin suloinen : )

  VastaaPoista
 5. Voi miten hienosti olette yhdistäneet vaaleita ja lämpöisiä sävyjä puu-materiaaliin! Tykkään, löysin uuden ihanaisen blogin :)

  VastaaPoista

© INSPIRED BY LOVE | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig