2013/02/21

Oldies goldies?Ensimmäinen oma koti. 

Sisustustyylini taisi olla astetta runsaampi ja romanttisempi silloin? Valkoista, beigeä, vaaleanpunaista, turkoosia. Riviera Maisonia ja modernia sekaisin. Jotain tuosta pehmeydestä on toki säilynytkin.

 Muistan kun ostin tuon Boconceptin Occa pähkinäpöydän 8 vuotta sitten, se oli ehkä maailman hienoin. Ja valkoinen HT-Collectionin Elle XL -sohva oli pitkäaikainen unelma, jonka sitten sain lopulta ilmaiseksi! Vanhan turkoosi-punaisen talonpoikaispöydän maalasin valkoiseksi. Seinäkaapit ja matto Boconceptin valikoimasta.

Nyt Riviera Maisonit on mökillä, pähkinä tuntuu nähdyltä ja beiget seinät turhan lämpimiltä. Niin se maku muuttuu.

Oletko huomannut omasta sisustuksesta, että mihin suuntaan se on ajan saatossa muuttunut?


Share:

12 kommenttia


 1. Sama Linumin päällinen löytyy täältä..silitykseen menossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun joku jaksaa silittää <3 mutta siellä kelpaa kun on niin ihana silityslauta. :) Tuo Linumin tyyny on ihana! Meillä ei tosin enää ole sitä, kun Maija järsi siitä kulmat. ;)

   Poista
 2. Kyllä on omakin sisustustyyli muuttunut todella paljon! Minulla oli ensimmäisessä kodissani myös tummaa pähkinän väristä puuta ja tekstiilit luonnonvalkoista, beigeä ja ruskeaa :) Ps. taisin painaa tuota +Share nappulaa tuossa yllä, kun oli tarkoitus paitaa kommentit-nappulaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se muuttuu, kehittyy ja elää. :) Ehkä joskus taas tulee beige-kausi. ;)

   Poista
 3. Meidän nykyinen talo on neljäs yhteinen kotimme ja toivottavasti tässä pysytäänkin lopun ikää : ) Kahdessa ekassa huushollissa oli paljon enemmän väriä, tavaraa ja tilpehööriä. Kolmas olikin sitten jo melko moderni.
  Ja entäs tämä neljäs? En enää tiedä mikä tämä on : )
  Ehkä kaikkea sekaisin - moderni, perinteinen, pelkistetty, runsas, värikäs, valkoinen jne. Nyt taidankin mennä sisustuksessa vain yhdellä ohjenuoralla: sillä mikä miellyttää omaa silmää.
  Oma makukin tulee varmasti vielä muuttumaan vuosien aikana, mutta onneksi koti saa ja voi muuttua mukana : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Sitä voi välillä mennä minimalistisempaan suuntaan ja sitten vaikka taas runsaanpaan ja värikkäämpään. Kunhan ei kokoaika halua vaihtaa, niin että budjetit paukkuu. Seinät maalaamalla kyllä saa kanssa paljon ilmettä aikaan jos muu sisustus on neutraali.

   Poista
 4. Mulle on käynyt niin, että ankaran minimalistiset kodit, joita ennen ihailin suunnattomasti, ovat alkaneet tuntua liian pelkistetyiltä. Lieneekö ihanien ruotsalaiskotien vai lapsiperhe-elämän syytä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle on käynyt samoin, eli liika minimalismi tuntuu kylmältä. Tosin, nyt olen selkeästi taas haluamassa siihen minimalistisempaan suuntaan entisen romanttisen kauden jälkeen.

   Poista
 5. On maku muuttunut paljonkin! Eniten naurattaa erilaiset "kaudet" kuten sininen-kausi, jolloin kaiken piti olla sinistä. Myös ihana kirsikkakausi on piirtynyt lähtemättömästi mieleen. Vuosi sitten en halunnut kotiimme mitään puun väristä, nyt ihailen sitä pieninä ripauksina. Olen pahin takinkääntäjä, mitä tulee sisustukseen :D Kohta varmaan hamuan tänne kellertäää mäntypaneelia, joka on tämän hetken kauhistus. Että tällainen sisustaja täällä, iltaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen ja kirsikka -apua! Kuulostaa tosin paljon meidän edelliseltä keittiöltä. :D Itsellä myös puu alkoi jossain vaiheessa tökkimään, nyt tökkii kokonaan valkoinen kliininen sisustus ilman mitään lämpöä -eli ne mäntypaneelit vaan kehiin, kohta se tulee. Mutta oikeasti, juttelin yhden tanskalaisen edustajan kanssa ja hän uskoi männyn paluuseen. Myös fritz hansen on ottanut männyn materiaaliksi 7-tuoliin ja muitakin puulajeja lisää.

   Poista
 6. Heipparallaa!
  Tunnustusta pukkaa, blogistani löytyy : )

  VastaaPoista

© INSPIRED BY LOVE | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig