2013/05/20

Parveketta ja suunnitelmia

Eilisen parvekesiivouksen jälkeisiä tunnelmia. 

Keskeneräistä on, niinkuin kaikki muutkin ovat omista parvekkeista ja pihoistaan sanoneet. Hommaa siis vielä tiedossa niin parvekkeella kuin pihallakin, pihalle en edes uskalla kurkata. Siellä on jätesäkkejä täynnä irroitettuja kasveja, kasveja revittynä juurilleen, lapio ja harja, muurahaisista puhumattakaan. Apua! Eipä pääse hommat lomallakaan loppumaan kesken: terassilaudoitusta, pation siistimistä, kasvien istuttelua, muurahaisten häätöä (saa antaa vinkkejä) ja kaikkea muuta tiedossa!

Onneksi parvekkeelle ei ole enää tiedossa mitään suurempaa, muutamia isoja betoniruukkuja olisi tarkoitus hankkia sekä muutama kasvi, tekstiilejä ja aurinkovarjo. Ikeaan olisi tarkoitus suunnata tänään ja kävin jo etukäteen vähän katsastelemassa valikoimaa.

Kuvat: www.ikea.fi

Katsotaan mitä mukaan lähtee, nuo muoviset matot houkuttelevat ainakin helppohoitoisuutensa (ja hintansa) puolesta.

Mukavaa viikon alkua höpönassut! :)
Share:

8 kommenttia

 1. En itse huomannutkaan noita muovisia mattoja. Sellaisia menisi meilläkin parit. Kauniisti olet teidän parvekkeen laittanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttavat lupaavilta, kohtahan se nähdään! Kiitos :)

   Poista
 2. Minullekin iski heti silmään tuo kaunis matto, ehkä pitää käydä koetunnustelemassa seuraavalla IKEAn reissulla. ;) Todella kaunista jo nyt, ja erityisesti pisteet noista taljoista, tuo nin taivaallisen kauniin tunnelman koko parvekkeelle! HYVÄ SANNA! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! :) Taljat on sellaisia, että ne täytyy muistaa ottaa aina pois, etteivät kastu sateessa.

   Poista
 3. Hei no ihania suunnitelmia täälläkin! Ja siis nyt jo näyttää niin kauniilta. Toy-tuolit on mah-ta-vat ja Ikean valkoiset muovituolit mätsää niihin kivasti. Jään seurailemaan, mistä löydät betoniruukut, kun tämä laiskimus ei ole jaksanut niitä vielä itse etsiä. ;) Mäkään en ollut tietoinen Ikean muovimatoista - onpa kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura kommentistasi!! :) K-raudassa bongasin isoja ruukkuja, Onnille rapsutuksia! :)

   Poista
 4. Parveke on upea :) Ihanan linjakkaita tuoleja jotka täydentävät toisiaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihan keskenhän se vielä on mutta pikkuhiljaa! :)

   Poista

© INSPIRED BY LOVE | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig