2013/05/24

Jäätelökesä
Neiti sai tuollaisen jäätelölelun kotiinpaluunsa kunniaksi, mutta hupsan, meni tunti niin koko jäätelö oli tuhannen päreinä. Se on kyllä sellainen termiitti tuo meidän Maija.

Eilinen syntymäpäivä ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, tarkoitus oli mennä kaveriporukalla syömään illalla, mutta sairastuin vatsatautiin tai sain jonkun yliherkkyysreaktion stevialla makeutetuista karkeista (en tiedä kumpi) ja koko syntymäpäivä meni rehellisesti sanottuna vessan lattialla makoillen. Onneksi kivat onnentoivotukset täällä ja facebookin puolella piristivät kovasti! ;) Toivottavasti ensi viikolla pääsisi sitten vähän juhlimaankin.

Kiitos siis kaikille onnnitteluista! 

Share:

6 kommenttia

 1. Ihana ihana Maija :)

  Voi vitsit tuota vatsatautia. Tiedäkkö muhun iski myös mystinen vatsatauti juuri illalla kun piti aamukoneella matkata Köpikseen. Siinä sitten jouduin luopumaan kahden päivän inspismatkasta. Näitä sattuu vaikka ei kiva jutska.

  Toivottavasti voit jo paremmin ja juhlit hyvällä mielellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei kun ikävää! :( Missasitte nyt reissun! Mutta kun ei noille voi mitään... mulla on mennyt tämä päivä vielä sängynpohjalla (ei sentään vessan lattialla niinkuin eilinen), toivottavasti huomenna olisi jo parempi olo! Juhlinta tapahtuu vasta ensi viikolla kun on kunnolla toipunut!! :)

   Poista
 2. Suloinen Maija!! :) Hauskan näköinen lelu!

  VastaaPoista
 3. Eeeei, en kestä miten suloinen toi Maija on!!! Eksyin tänne blogiisi nyt ekaa kertaa ja selasin heti kaikkia postaukset Maija-tunnisteen alta ihan kyyneleet silmissä, kun hää on niin söötti! Kauhea koirakuume nousi taas. Kerran.

  Maijalle rapsutukset! :)

  Minni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :) Ihana kommentti! Maija on kyllä lutunen, niin ulkonäöltä kuin luonteeltaan. <3 Rapsutukset välitetty!

   Poista

© INSPIRED BY LOVE | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig