2013/04/05

Terassikahvit


Tänään on ollut niin lämmin, että iltapäiväkahvit tuli juotua patiolla. Ihan mahtavaa!En malta odottaa, että kaikki saadaan noissa ulkotiloissa myös rempattua ja pääsemme nauttimaan patiosta oikein kunnolla. Onko jollain muuten kokemusta noista painekyllästettyjen terassilautojen petsaamisesta tai muusta käsittelystä?Helsingissä oli tänään jo ihan kuivat, lumettomat kadut. Tuli niin kevätfiilis talsittuani Töölössä käydessäni asiakkaan luona. Samalla heräsi ajatus keskusta-asumisesta. Kaikki olisi niin lähellä, voisi kipaista ihaniin kahviloihin ja ravintoloihin helposti, elää kaupungin sykkeessä. Juosta Töölönrantaa ympäri, tehdä kaupunkikierroksia milloin haluaa. Sinänsä huvittavaa haaveilua, sillä ollaan vasta puoli vuotta sitten muutettu tähän meidän unelmien asuntoon. Ja ei, ei olla täältä ainakaan heti muuttamassa pois, tykkään kyllä asua Espoossakin, luonnon rauhassa ja herätä aamuisin linnunlauluun. Mutta mitä jos...

Onko siellä ruudun toisella puolella samanlaisia asuntohaaveilijoita? Vaikka ihana koti on jo löytynyt ja laitettu mieleiseksi, silti haaveilee jostakin muusta? Mistä sinä haaveilet?Share:

10 kommenttia

 1. Säännöllisin väliajoin mieleen tulee unelma vanhasta puuhuvilasta <3 Onneksi on niin kaukainen unelma, että tosissaan ei sitä tarvitse ottaa eikä unelmointi siis sotke nykyisen kodin remonttisuunnitelmia:)

  Minä näin tänään ensimmäiset maasta nousevat narsissin alut ja niistä tuli kyllä niiiin kevätfiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Vanha puuhuvila kuulostaa niin upealta! :) Mikä tahansa maasta itseään esiintyöntävä tekee kyllä kevään :)

   Poista
 2. Mä olen (kerrankin) täysin tyytyväinen tähän asuntoon ja asumismuotoon, MUTTA (koska aina pitää olla se mutta)
  mä haaveilen mökistä järven rannalla. Ai että... :)
  Ja sen mökin sisustus olisikin jotain aivan muuta, mitä IMAGEn lukijat ovat tottuneet näkemään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi! Kiva kuulla että olet tyytyväinen. Meillä (tai oikeastaan isällä, mutta olen sen sisustanut) on järvenrantamökki, ja olen siellä on kaikkea todella hempeää, vaaleanpunaista, valkoista, turkoosia ja beigeä, pitsiä ja kukkaa :D Haaveilen niiden mäntylankkujen maalaamista vaaleaksi vielä. Mökki saa olla vähän rähjänen ja romanttinen! ;)

   Poista
 3. Meillä on terassit vielä rakentamatta, mutta aiomme myös laittaa painekyllästettyä matskua terassilaudoiksi. Komposiitti on liian tyyristä meidän mahtipontisia suunnitelmia varten. Haaveilen kyllä uudesta omakotitalosta, mutta oon tyytyväinen tähän lokaatioon maaseudulla. Se on mihin ihminen tottuu. En pidä ongelmana 15 km välimatkaa kaupunkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maaseutu kuulostaa kyllä ihanalta. Se komposiitti on kyllä hurjan hintaista!! :) Ja voi olla, että toistaiseksi tykkään tuosta puun tunnusta enemmän. Mutta katsotaan.

   Poista
 4. No kyllä vaan.samat on haaveet. Olisi ihana joskus saada ne oikeat lankkulattiat ja korkeat huoneet. Ikkunasyvennyksistä puhumattakaan. Ehkä sitte eläkkeellä;)

  VastaaPoista
 5. Mun ikuinen haave on kattoasunto keskustasta ja siinä sais mielellään olla kiva iso terassi :) Töölössäkin asuneena on välillä sinne ikävä..asuin nimenomaan Töölönlahden vieressä, joten sitä tuli lenkkeiltyä ympäri. Voi niitä aikoja ;)Eläkkeellä muutan varmaan Floridaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhaha. Florida kuulostaa hyvältä. Sitten alpeilla ja thaikuissa voisi olla myös asunnot! :D Kattoasunto ois ihana, terassiparveke jne.

   Poista

© INSPIRED BY LOVE | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig