2013/03/29

Indiedays inspiration


Täällä ollaan ihan tohkeissaan. 

Eilen nimittäin blogini liitettiin mukaan Indiedays Inspiration -yhteisöön. Olin otettu, että minut valittiin noin upeiden blogien joukkoon. Blogini löytyy siis jatkossa myös täältä. Lukijan kannalta tämä ei tarkoita mitään muuta, kuin tuota Indiedays Inspiration -palkkia tuolla oikealla ja muutamia mainoksia blogini ulkoasussa. Osoite säilyy siis samassa paikassa. Mahdollisesti myös yhteistyökuviot lisääntyvät. Odotan innolla tulevaa ja olen todella kiitollinen teistä lukijoista! 

Liittyessäni yhteisöön, tuli minun pohdittua tarkemminkin blogini suuntaa ja merkitystä. Blogini nimi Inspired by love lähti pohjimmiltaan siitä, että olen tässä elämän varrella paljon miettinyt sitä, miksi täällä oikeastaan ollaan. Ehkä sinäkin olet siellä ruudun toisella puolella sitä joskus miettinyt, tai ehkä et. Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että yksi asia mikä meitä kaikkia yhdistää, on rakkaus. Oli se sitten rakkaus muihin ihmisiin, autoihin, eläimiin, johonkin harrastukseen tai vaikka postimerkkeihin. Rakastaminen ja rakastetuksi tuleminen on pohjimmiltaan meidän luonnollinen tila, syy miksi haluamme näyttää hyvältä,  syy miksi haluamme menestyä, syy miksi nousemme aamulla sängystä ylös kohtaamaan uuden päivän. Tämä asia saa meidän näkemään kauneuden sohvatyynyssä, pajunkissassa tai lapsen hymyssä. Se on syy, miksi ilahdumme kehuista ja kauniista kommenteista, huolehdimme omasta hyvinvoinnista sekä toisistamme. Tätä ajatusta olen halunnut blogissani välittää teille.

Rakkaus kauneuteen ja arjen estetiikkaan on vahvasti läsnä elämässäni ja olen kiitollinen saadessani jakaa sen kanssanne. Sisustaminen aiheena on ollut, ja tulee jatkossakin olemaan pääroolissa blogissani. Olen sivunnut blogissa toki muitakin aiheita, kuten muotia ja matkustelua, ja ennen kaikkea pidän blogiani lifestyle-blogina. Tarkoituksenani on kirjoittaa kepeällä otteella, mutta syvällisellä mielellä.

Mistä blogini on siis tehty?

Sisustamisesta


NautiskelustaKauniista muotoilustaMuodista


Inspiraatiosta


Matkailusta


Maija karvapallosta <3Näiden kuvien myötä toivotan sinulle oikein mukavaa keskiviikkoa!

Kiva kun viihdyt kanssani.Share:

31 kommenttia

 1. Oi vitsit miten hyvälle mielelle tulin tästä kirjoituksesta <3

  Kiitos Sanna, kun jaat kanssamme näitä ihania asioita. Ennenkaikkea ONNEA yhteisöön liittymisestä/pääsemisestä. Ja Maija -karvapallerolle oikein paljon rapsutuksia ruudun tältä puolen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Kiitos onnitteluista, välitän rapsutukset perille. NasuMaija kiittää <3

   Poista
 2. Ihan hurjasti onnea, olen niin onnellinen sun puolesta! Ihana hyvän mielen Sanna <3

  VastaaPoista
 3. Lämpimästi onnea täältäkin! :) Ihana kirjoitus!

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon ja tervetuloa kerhoon!:):)
  Olin ihan varma, että myös sinut pyydetään pian mukaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla Minttu :) Kiva liittyä kerhoon! <3

   Poista
 5. Paljon onnea! Hieno juttu ja upea kirjoitus :)

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Heinie <3 Täällä ollaan innoissaan!! :)

   Poista
 8. ONNEA ONNEA :):) Ihana uutinen :)))

  VastaaPoista
 9. Osuva kirjoitus, juuri tämän kepeän mutta syvällisen tunnelman takia (kauniin tyylin ja Maijan ohella) pidän blogistasi niin paljon. :) Hyvä Sanna, isot onnittelut!

  VastaaPoista
 10. Nonni!
  Ihmettelinkin, että mikä kesti... :)
  Onnea muru, ihan mahtavaaaaaa!!! <3

  VastaaPoista

© INSPIRED BY LOVE | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig