2013/02/28

Yöpöytäpohdintaa

Arvatkaa mitä.. meillä ois ollut tänään liputusvuoro, mutta unohdettiin se?! Ihan käsittämätöntä. Ollaan mietitty sitä jo monta kertaa aikaisemmin, mutta äsken sitten huomasin lipun naapurin salossa ja tajusin että meidän vuoro ois ollut tänään. Hupsan.

No mutta sitten sisustuksellisiin aiheisiin. Olen pitkään miettinyt vaihtavani yöpöydät uusiin, mutta en ole oikein löytänyt sopivia. Nuo Ikean Hemnes -yöpöydät, jotka meillä jo on, olivat jo aikaisemmassakin kodissa ja silloin puhuttiin, että niitä ei enää tänne uuteen asuntoon oteta. No, tulihan ne mukana ja nyt erityisesti tuon sängynpäädyn saavuttua ne ovat alkaneet tuntumaan jotenkin raskailta.

Siksi mulla on ollut kotisovituksessa seuraavia vaihtoehtoja yöpöydiksi. Ajattelin jopa, että molemilla puolilla olisi erilaiset pöydät.Omalle puolelleni olin ajatellut tuota Kartellin valkoista Componibiliä. Sängyn ja seinän väliin jää sen verran vähän tilaa, että tuollainen kaponen olisi hyvä ratkaisu. Mies kutsui tuota futuristiseksi roskatynnyriksi, joten hän puolelle tulisi sitten jotain muuta...Sementtinen jakkara/pikkupöytä on oikeasti ulkokäyttöön suunniteltu, mutta miksei se toimisi sisälläkin. Rakastan tuota betonista pintaa ja johonkin sitä olisi saatava. Tuo on varmasti sellainen tuote, että noita ostan sitten kesän tullen muutaman kappaleen terassille. Toimii sekä pikkupöytänä & varaistuimena pöydän ympärillä. Ihan huippu! Hintakaan ei huimaa päätä, se on 89e. (tuotteita myy Vepsäläinen)

Millaiset yöpöydät sieltä löytyy? Toimisiko tuollainen eripariratkaisu?Share:

20 kommenttia

 1. Meillä myös makkarissa Componibili sivupöytänä. Yöpöytiä ei vielä ole, mutta ehkä valkoiset TamTamit hankitaan, kun tilaa yöpöydille on tosi vähän.

  Itse olen ehkä enemmän symmetrian ystävä, mutta jotain kivaa jännitettä tuossa teidän ratkaisussa kyllä on. =) Eli sopii! Magee tuo betonipöytä/tuoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaa! Tulenkinheti kurkkimaan :) Tamtamitkin on kivat!!

   Poista
 2. Meillä tällä hetkellä yöpöytinä myös Componibilit valkoisina... Tarkoitus kyllä siirtää ne tulevaisuudessa lapsille ja näin ollen hankkia meille uudet, mutta mutta ne kyllä toimii kivasti yöpöytinä ja kivasti saa kätkettyä kännykänlaturit ym. "laatikoihin.

  Tästä pääset kurkkaamaan meille http://www.studecor.fi/2013/02/puhtaat-lakanat.html

  Tuo betoninen on ihana, kiitos vinkistä! Voisin ottaa sellaisen, vaikka jonkun kukan alle... Täytyykin tehdä retki Vepsäläiselle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania sävyjä teillä käytetty!! :) Sitten vain ostoksille.. Betoni on mahtava.

   Poista
 3. kelpuuttaisin. tarpeeks erilaiset keskenään, niin toimii. ihania molemmat! annu

  VastaaPoista
 4. Mulla on ollut vähän samanlaiset ajatukset componibilistä kuin miehelläs mutta tarpeeksi kun on katsellut kuvissa niin voisin ostaakin. Niin se vaan "mainonta" pelaa:) ja kyllä erilaiset yöpöydät on jees:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se toimii. Tarpeeksi pitkään kun katsoo, niin sitten itsekin innostuu..

   Poista
 5. Moikka Sanna!
  Meiltä löytyy kummatkin ja tykkään molemmista... teilläkin!
  Molemmissa on silti pienet miinuksensa (ainakin meidän käytössä): Componibilistä on hankala kaivella tavaroita ulos ja ovet jää aina tavarapaljouteen jumiin; kaluste löytyy niin veskistä kuin makkarista.
  Kolme vuotta meillä palvellut betonijakkara on tosi herkkä; siihen ei saa osua yhtään mikään tai murtuu :-(
  Voisko teillä toimia joku BoConceptin sivupöydistä/metallijakkaroista?
  :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos valaisevista tiedoista. En usko että tuonne Componibiliin tulisi paljon tavaraa ja betonijakkarahan on vain tuossa valaisimen alla pienessä käytössä. Bollakin on kivoja sivupöytiä! Pitääpä mennä katsomaan :)

   Poista
 6. Meillä myös Componibilit, harmaina. Pidän kovin niistä. :)
  Mutta nyt menin rakastumaan tuohon sun betonijuttuusi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaatkin on ihanat!! Mutta juu.. tuo betoni olisi sitten vähän erilainen... :)

   Poista
 7. Tuo betonipöytä on aivan ihana!:) Varmasti moni mies huolisi sen yöpöydäkseen:)
  Tuo Componibili on myös ihana, mutta kerää minusta pölyä herkästi ja on aika arka lommoille ja naarmuille. Tai sitten vain olen liian tarkkasilmäinen :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo betoni on kyllä ihana. :) Täällä ei naarmut ja pölyt paljoa haittaa... :D

   Poista
 8. Molemmat ihania, mutta vaikka meilläkin tuo Componibili asustaa, niin jotenkin tuo harmaa pöytä ihastuttaa kovasti. ;) Meillä on yöpöytinä Kartellin Jollyt valkoisena, kuvaakin löytyy ainakin pikkaisen täältä: http://poppiksenuusikoti.blogspot.fi/2012/11/puolet-makuuhuoneesta.html

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi. Yritänkin nyt valita molemmat, kun en osaa päättää :D Tulenpa katsomaan teidän Jollyt.

   Poista

© INSPIRED BY LOVE | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig