2013/02/13

Thanks for following me!

Olen pitänyt blogia nyt parisen kuukautta ja antoisaa aikaa tämä on ollut. 

Blogimaailma on minulle paikka, jossa voin jakaa ja saada inspiraatiota niin sisustuksen kun muidenkin asioiden suhteen. Blogini on vasta aluillaan ja varmasti muokkautuu oman näköiseksi tässä ajan myötä. Haaveissa olisi saada järjestelmäkamera ja opetella kuvaamaan, näiden kirjoittamieni tekstien myötä olisi myös mahtavaa kehittyä kirjoittana. Paljon on siis vielä opittavaa! 

Mielestäni kuitenkin blogin pitämisessä on parasta vuorovaikutteisuus, se kun lukija jättää kommentin, ihan vaikka pienenkin vain. On kiva seurata kävijöitä, kuinka paljon ja miten tänne eksytään. Kävijöitä on jo reilu 20 000, ihan mahtavaa! Päivittäin sivuilleni eksyy, päivästä riippuen, n. 500-800 kävijää. Sunnuntai on selkästi useimpien bloggailupäivä. Suomesta blogiani seurataan ehdottomasti eniten, seuraavaksi sivuilleni päätyy ihmisiä Yhdysvalloista, Ruotsista, Espanjasta ja Saksasta. Hauskaa! Pitääköhän tekstejä alkaa kirjoittaa pian myös englanniksi...?

Suosituin tekstini on ollut Keittiön muutos: Kvik Mano, jonne on eksytty paljon myös Googlen hakusanoilla. Selkeästi tuollaiset ennen ja jälkeen kuvat ovat ihmisten mieleen. Eikä ihme, onhan se hauska seurata, miten remontti voi muuttaa asunnon ilmettä todella paljon.

Haluasin tässä vaiheessa kiittää kaikkia lukijoita ja kommenttien jättäjiä, jokainen kommentti tänne blogiini kertoo, että siellä ruudun toisella puolella on joku ihminen, joka seuraa kirjoituksiani. 

Se merkitsee minulle enemmän kuin arvaattekaan. 

p.s. tänään olisi tarkoitus vielä tarttua Modernisti kodikas -blogista saamaani haasteeseen koskien kotini lempipaikkaa.
Share:

14 kommenttia

 1. Postaukseen sopivana, blogissani on sinulle tunnustus. Taisit vasta "tunnustaa" jo jotain, mutta halusin antaa tämän kuitenkin kiitoksena blogistasi :)

  VastaaPoista
 2. Olen lukenut satunnaisesti blogiasi ja nyt klikkasin mukaan virallisestikin :) "Little things that make life worth living." Niistä munkin blogin idea koostuu, tykkään! :)
  Tervetuloa kylään meillekin :)
  http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Piti kysyä jo aikaisemmin, mutta jotenkin aina unohdan :D
  Keittiöpostauksesta huomasin että olette maalanneet ikkunan karmit valkoisiksi?
  Miten tuo onnistui, hioitteko ensin vai vaan maalasitte, monta kerrosta tarvittiin
  ja mitä maalia käytitte? Oletteko olleet tyytyväisiä? Meidän kämpässä on saman värisen
  ikkunan karmit kuin nuo teidän edelliset ja ne on ihan HIRVEÄT :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut vaikeaa, eli ensin hiottiin ja sitten ikkunakarmien maalaukseen sopivaa "listanvalkoista" maalia kolme kerrosta pienellä telalla ikkunoihin. Rautakaupassa kertovat kyllä mikä maali sopii. Ollaan ihan tyytyväisiä! :) Meillä on vielä yläkerrassa karmit maalaamatta mutta katsotaan.. tässä ajan kanssa!

   Poista
 4. Kiitos itsellesi, että olet liittynyt bloggaajien joukkoon! Blogisi on ihastuttava sekä vaikutat ihastuttavalta itsekin. :)

  VastaaPoista
 5. Sun blogi vaan on niin ihqu! <3

  VastaaPoista
 6. Täällä on ollut ilo käydä lukemassa, jatka samaan malliin! Tai jos multa kysytään, Maija saisi tähdittää postauksia aina. ;) Teiän keittiö on kyllä täydellisen kaunis. Aikaisempi sininen - mikä horror. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Maija saa jatkossakin palstatilaa aivan varmasti! :) Juu se sininen keittiö oli aika hmm.. hirveä! ;)

   Poista

© INSPIRED BY LOVE | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig