2013/01/18

Naked Bedroom

Tänään saimme nauttia sellaisesta harvinaisesta luonnonilmiöstä kuin auringonvalo, ja pääsin napsimaan pari kuvaa keskeneräisestä makuuhuoneestamme.







Haluaisin makuuhuoneesemme aikaisemman postauksen mukaista vähän kodikkaampaa tunnelmaa. Sängynpääty on tilattu Jensenin mallistosta, sen esittelinkin jo täällä

Tilattu sängynpääty on oikeastaan hyvin tämä kuvan päädyn kaltainen. Se on tuollainen kohtuu korkea ja vaalean pellavan sävyinen. Päädyssä on nappitikkaukset, mutta ei nappeja kuitenkaan.


Source: 79ideas.org via Sanna on Pinterest


Lisäksi meille on tulossa jo olemassa olevien valkoisten Hästensin pussilakanoiden lisäksi muutama vaalea beige sekä harmaa pussilakanasetti tyynyliinoineen. Niitä voi sitten yhdistellä noiden puhtaanvalkoisten kanssa. Hästensin pussilakanat on ihanaa pehmeää ja sileää puuvillasatiinia, mutta kesäksi houkuttaisi jotkut ihanat ryppyiset pellavaiset pussilakanat esim. H&M:n mallistosta.





Yöpöydät ja lipasto ovat Ikean valkoista Hemnes -mallistoa ja ne ovat olleet minusta todella toimivat huonekalut. Yöpöydän valaisin on Louis Poulsenin PH 3/2 ja siitä siivilöityy todella kaunis tunnelmavalo. Lipaston päällä on täällä esitelty Pantop -valaisin. 

Lisäksi meille on tulossa valkoinen paksua puuvillakanvastia oleva suora helmalakana. Valkoinen silkkinen päiväpeittokin löytyisi kaapista, mutta se on jäänyt vaille käyttöä koska 

jaksamme tuskin koskaan pedata sänkyä noilla untuvaisilla tuplapeitoilla saa sängystä jo pedatun näköisen.


Haluaisin maalata sängyn taustaseinän jollain ihanalla lämpimällä vaaleanharmalla tai beigellä sävyllä.  Sisustus Charmin blogin Tanja oli omassa makuuhuoneessan maalannut Tikkurilan mulperi sävyllä (x484) ja se antaa ihanan tunnelman valkoisia kalusteita vasten.


Pelkään kuitenkin että tuo sävy on liian lämmin meille, joten ehkä sävy saisi olla jotain viileämpää. Tämä Tikkurilan laasti (X487) löytyykin jo keittiön välitilastamme, jonka muutoksen esittelin täällä.  



En kuitenkaan ehkä haluasi samaa sävyä makuuhuoneeseen kuin keittiössä on. 
White feather dreamin Hannalla on aivan ihana harmaan sävy eteisessään, Tikkurilan H486.




Myös Kalklitirin San Saccaria sävy olisi kaunis, seinä vain on sen verran kookas ja maali pitää sutia pensselillä, että siinä on aika homma.

Kuva

Tuota meillä olisi ämpärissä valmiinakin, koska olen maalannut meidän samassa tilassa olevan työnurkkauksen tuolla sävyllä.



Sävyn pitäisi sopia yhteen vaaleanharmaiden verhojen sekä vaalean pellavan sävyisen sängynpäädyn kanssa. Seinä on myös haastava maalata, sillä se on korkeimmassa kohdassa melkein neljässä metrissä. Ehkä jätän siis maaliasian hautumaan siihen asti, kunnes saamme sängynpäädyn paikoilleen.

Sängyn jalkopäätyyn olin ajatellut metsästää jonkin ränsistyneen talonpoikaispenkin tuomaan kontrastia moderniin makuuhuoneeseemme. Ehkä tosin pidempänä kuin tuossa kuvassa oleva.



Vielä puuttuu matto yläkerran työnurkkauksen ja makuuhuoneen väliin jäävästä tilasta. Tila on aika iso, joten se näyttää paljaalta ilman mattoa. Jokin pehmeä vaaleanharmaa matto toimisi hyvin. Meillä on kaksi mattoa nyt olohuoneeseen, mutta varmaan tuo olohuoneen nykyinen kitin sävyinen siirtyy yläkertaan heti kun valkoinen matto kotiutuu pesulasta.


Olen myös ihaillut Kodin Ykkösen myymän Anno-sarjan Pandora mattoa harmaana, mutta siitä valmistetaan harmikseni vain liian pieniä kokoja meille.


Source: kodin1.com via Johanna on Pinterest


Tällaisia ajatuksia tällä kertaa makuuhuoneen suhteen. Jos teillä lukijoilla on antaa jotain hyviä vinkkejä esimerkiksi maalisävyistä, otan mielelläni niitä vastaan! ;)

Mukavaa viikonloppua kaikille! Nauttikaa kodin lämmöstä pakkasten paukkuessa ulkona! <3




Share:

16 kommenttia

 1. Ihania suunnitelmia! EIkö olekin ihan supervaikeaa valita juuri oikeaa maalisävyä? Tuo teidän olohuoneen tiiliseinä on muuten upea! No, senhän tiesitkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä! Asiakkaille se on huomattavasti helpompaa.. ;) Kiitos! Tiiliseinä on musta kanssa kivan persoonallinen.

   Poista
 2. Ihana suunnitelma ja hyvältä näyttää jo nyt tuo teidän makuuhuoneenne!:)

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää - ihastuin nyt tuohon mattoon. <3

  VastaaPoista
 4. Kaunis blogi, mahtava inspiraation lähde.
  Uusi lukija olen, löysin sinun blogisi toisen blogin kautta :)

  VastaaPoista
 5. Hei jos kesällä tuut Mikkeliin päi niin käydää Tertin Kartanon myymälässä jossa ne myy niiden vanhoja huonekaluja ja muuta käytettyä tavaraa :) sieltäpä saattaisit löytää sängynpäätyyn sen penkin ! -Julia

  VastaaPoista
 6. Löysin vasta ihanan blogisi ja jään seurailemaan :) Maalisävyn valinta on kyllä todella vaikeaa. Meillä on maalattu olohuoneessa/keittiössä pari isoa seinää Tikkurilan sävyllä X485. Se on minusta täydellinen vaalea harmaanbeige ja siihen sopii harmaa, valkoinen ja pellavansävyt todella hyvin, kannattaa katsoa. Tietty sävyhän vaihtelee päivänvalon mukaan, joskus se näyttää enemmän harmaalle kuin beigelle ja sävy on minusta enemmän kylmä kuin lämmin. Jossain valossa taas olen näkevinäni häivähdyksen punertavaa, mutta hyvällä tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan! :) Kiitos paljon vinkistä, täytyykin katsoa tuo sävy!!! :)

   Poista
 7. Löysin blogisi erään toisen sivuston kautta, ja aivan sanattomaksi vetää se, miten seesteinen tunnelma teillä vallitsee makuuhuoneessa. Jään innolla lukijaksesi. :)

  VastaaPoista

© INSPIRED BY LOVE | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig