2013/01/10

More grey

Meidän pitäisi valita uusi verhoilukangas valkoiseen sohvaamme, koska saumat ja pohjakangas näkyy nyt ohuesta valkoisesta kankaasta ikävästi läpi. Olen miettinyt nyt lähinnä harmaita vaihtoehtoja. Kaikki kankaat on puuvillapellavasekoitteita, niinkuin nykyinenkin kangas. Oikeanpuoleisessa kankaassa on hieman kiiltoa, ja se tuntuisi tosi hyvältä sävyltäkin.
Kaikki tosiaan Lauritzonin kankaita. Ensimmäisessä kuvassa Caleido ja Darwin, toisessa ja kolmannessa Linosa. Katsotaan mihin päädytään. Eipä näissä hurjia eroja ole. :)
Share:

8 kommenttia

 1. Hei, kuvien perusteella yksi vaihtoehtosi on kylmä väri (harmaan beige) ja toinen lämpimämpi kellertävä beige. Odotan innokkaasti kumpaan päädyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nähtäväksi jää! :) Hiljaa hyvä tulee..

   Poista
 2. Hei, ottaisin sen harmaamman eli oikeanpuoleisen ja kiiltävämmän. Ei tuu liikaa tota puun kellertävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti! Voi olla että kellertävä kangas tekee yleisilmeestä tunkkaisen! :)

   Poista
 3. Kivoja kankaita noi kaikki :) Mäkin rakastan puuvillaa/pellavaa sohvakankaissa. Meilläkin on valkoinen sohva, sen kangas on ihan mahtava - Kvadratin Pause. Se on sellaista ihan tiivistä puuvillaa, sileäpintaista ja likaa hylkivää. Siinä on kivoja harmaitakin sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne! Samalla alalla ollaan niin taitaa olla kankaat aikas tuttuja. ;) Vaikka puuvilla/pellavakankaat onkin vähän huokoisempia lialle, niin en halua millään keinokuituista kangasta. Kvadratin kankaat on ihan huippuja! Mutta taitavat olla vähän hintavampia..? Lettuselle terkkuja Maijalta!

   Poista
 4. Siihen harmaampaan on mielestäni jatkossa helpompi yhdistää muita värejä, jos ja kun haluat lähteä vaikka keväämmällä ilottelemaan. Ja juu, keltanen tekee tunkkaisemmaksi.

  VastaaPoista

© INSPIRED BY LOVE | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig