2013/01/16

Louis Vuitton

No mikäs sieltä paljastui!


Tulee varmasti yhtä ahkeraan käyttöön kuin edeltäjänsä. <3
Share:

13 kommenttia

 1. Kaunis huivi! Mistä tilasit omasi? Olen näitä huiveja ihaillut monessa blogissa, mutta itselle on jäänyt epäselväksi, saako näitä ihan Suomesta (ilmeisesti Helsingissä on oma myymälä, lähettävätkö postissa kauempana asuville?) vai tilaavatko ihmiset ulkomailta. Minkä hintainen huivisi oli? Mukavaa loppuviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tykkään tosi paljon itsekin. Kävin ostamassa Helsingin Vuittonin liikkeestä. En tiedä postittaako ne sieltä liikkestä, ainahan voi soittaa ja kysyä. Huivien hinnat löytyy Louis Vuittonin sivuilta. :) Mukavaa loppuviikkoa myös sinne!!

   Poista
 2. Ihana! Mun täytyy ehkä vielä tänä vuonna kotiuttaa tuo huivi;)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Itse kun pukeudun just zaraan ja mangoon niin tuolla saa asuihin tosi paljon ilmettä!! :)

   Poista
 4. Kaunis on huivi, samanlainen ja juuri saman värinen on mun Wish-listillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä lämpimästi suositella! Sopii niin monen kanssa! :)

   Poista
 5. Heippa!
  Vähän jälkikäteen tulee tämä kysymys, sillä tästä postauksestasi on hetki aikaa.. Tein nopean silmäyksen Louis Vuittoneitasi koskien ja vielä ei osunnut silmään tekstiä, joka koskisi näitä minua askarruttavia kysymyksiä. Olisi mahtavaa, jos ehtisit näihin vastailla! :)
  Olit siis pesulaan viemässä toista huiviasi, pystyisitkö paikan nimestä antaa vihjettä? Ja jos käytit jo huivin siellä, pystyisitkö antaa arvostelua, että mitä huiville siellä tapahtui ja miten huivi voi nyt?
  Vein tänään omaa huiviani pesulaan, mutta poistuin sieltä huivi edelleen laukussani, sillä siellä henkilökunta väitti, että kemiallisessa pesussa huivista lähtisi värit, eikä halunnut tehdä huivilleni mitään! :O Että semmoista, kiva olisi huivi saada puhdistetuksi, mutta ei haluaisi kenenkään pilattavaksi sitä viedä, kovin kovin rakas huivi kun on kyseessä! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi apua! Ihan SOLin pesulaan vein huivini ja tuli ihan puhtaana sieltä takaisin. Lisäksi otin siihen likaahylkivyyskäsittelyn ja nyt huivi hylkii myös tosi hyvin likaa. Höpö höpö kemiallinen pesu mitään värejä poista. Mutta ehkä ne ei halunnut ottaa riskiä pestä niin kallista huivia. Yksi mitä Louis Vuittonilta suositeltiin oli keskustassa yksi pesula "pyykkipoika", jossa he pesettää kaikki työvaatteensa yms ja suosittelivat sitä! Tsemppiä pesulan etsintään! :)

   Poista

© INSPIRED BY LOVE | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig