2013/01/07

Grey tones

Mikäköhän siinä muuten on, että vaikka Suomessa on suurimmaksi osaksi vuodesta harmaata ja valkoista, nuo samat sävyt kulkeutuvat monesti suomalaisten koteihinkin? 
Share:

2 kommenttia

 1. Tosi kaunis blogi täältä löytyikin, kiitos kun tulit kommentoimaan :)

  Teidän sohvapöytä on todella kiva, anopilla on samantyylinen ja aina sitä siellä kuolailen ;) Oletteko itse tehneet?

  Ymmärrän hyvin että ette tyytyneet keittiön osalta pelkkään pintamaalaukseen, sillä se oli aika "erikoinen" ennestään ;) Upea lopputulos tosissaan! Onko teillä muuten paljon neliöitä? Tuntuu niin ihanan tilavalta!! Me pähkäillään kovasti, että minkä kokoiseen sitä nyt muuttaisi seuraavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit täällä! :) Se sohvapöytä on itseasiassa yhden huonekalutehtaan puusepän lattialankuista, puuseppä on siis tehnyt tuon, lisäsi vain lankkuihin kottikärrynpyörät (rautakaupasta). :D Että tällainen tarina. Meillä on 76 neliötä kahdessa tasossa. Eli ei kamalan iso, ihan sopiva meidän pienelle perheelle.. :) Alkuperäiseltäänhän tässä on ollut 3 huonetta, mutta nyt tää on periaatteessa kaksio, kun yläkerta on yhtenäistä tilaa. Sinnehän sitä voi sitten toiseen nurkkaan vauvankin tunkea jos sellainen joskus ilmestyy. ;) Rapsutuksia sun ihanalle koiralle! Se sinun rotu oli meidän toinen vaihtoehto!! :)

   Poista

© INSPIRED BY LOVE | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig